31 January 2006

Boston



America here we are!

Na wat zweten bij de douane zijn we in het land, joehoe!! De ambtenaar van douane vond het nl. een beetje raar dat ik voor de 4e keer in 6 maanden als toerist het land in wilde.. Hoe dat zo kwam, dus ik heb hem verteld dat mijn really good friend Jacqueline hier woont en dat ik haar gewoon vaak wil zien!

Uiteindelijk kocht hij dit verhaal en waren we in Miami. Snel onze tassen weer afgegeven en op naar South Beach. Het was nog wat vroeg - en donker - in de bus, maar toen we om 7 uur bij het strand aankwamen kwam net de zon op! Als je denkt dat je dan alleen bent op een door de weekse dag heb je het mis. Links en rechts werden we ingehaald door rennende Amerikanen en dan besef je je opeens dat je in 6 weken geen Argentijn op inspanning hebt kunnen betrappen, terwijl die toch gemiddeld 30 kilo lichter zijn.. Raar?
Na een lekker ontbijtje en een klein tukje in de zon, weer terug naar het vliegveld voor het laatste stukje.
In Boston aangekomen hadden we al meteen wat programma punten. HP had via Craigg's list al contact gehad met een Canadese jongen over een kamer die ons wel wat leek, dus meteen met onze huurauto er langs gereden en na 10 minuten besloten dat we het maar moesten doen! Van onze nieuwe huisgenoten mochten we ook alvast bij hun komen logeren in de woonkamer dus dat was helemaal top.
Blij met ons eerste wapenfeit, op naar Sara en Marco, waar we op de heenweg ook al mochten logeren. Inmiddels waren onze tassen ook al bij hun aangekomen, dus het voelde echt een beetje als thuis. Sara en Marco, heel erg bedankt voor alle gastvrijheid en hulp!!


Dinsdag konden we dus al onze tassen verhuizen naar ons nieuwe huis op
28 Oakland Street #3, 02139 Cambridge MA.

En zo ziet het er dan uit:



















We wonen op de bovenste verdieping en hier nog wat foto's van binnen

De gang
De woonkamer
De keuken

de badkamer
en onze 1e kamer
Er moet duidelijk nog veel gebeuren, maar daar wachten we even mee totdat Yves ook vertrokken is.

No comments: