04 February 2008

We lost..

Gisteren was het dan weer zover, DE avond van het jaar op het gebied van sport (en reclame...) Superbowl XLII. En alles stond in het teken van The perfect Season. De Patriots (New England) hadden het hele seizoen nog niet verloren en konden als tweede team in de geschiedenis ongeslagen kampioen worden. En als je nog specifieker wil zijn; het eerste team sinds de invoering van 2 extra wedstrijden al een heel aantal jaar geleden. Heb je hem al? We stonden op het punt geschiedenis te schrijven.. Al weken loopt iedereen van jong tot bejaard, zwart, geel en wit in Patriots tenue en dat is inderdaad inclusief pet, boek, heuptas en sokken. Tom Brady is onze held en het feit dat hij vorige week met zijn been in een spalk in Manhattan gesignaleerd was bij het appartement van zijn vriendin Gisele Bundchen, was dagen voorpagina nieuws. Achteraf een slecht teken.. Wat deed hij daar in het hol van de leeuw? De tegenstander was immers de NY Giants..

Omdat wij nog steeds geen TV hebben gingen we dankbaar in op de uitnodiging van Ash, een van de organisatoren van het hockey bij MIT. Ash woont in een Indiaas paleis in Wellesley dat hij van alle gemakken heeft voorzien. Vanuit onze relax stoelen konden we dus in zijn huisbioscoop de spelers levensgroot bewonderen!





Maar dan de wedstrijd.. Tot 35 seconden voor het einde ging alles goed, al was de voorsprong van de Pats wel wat mager. En dan is daar Eli Manning, de quarterback van de Giants; een loepzuivere pass naar voren en.. Touchdown!! Met nog 35 seconden te gaan was het al snel duidelijk dat de overgrote favoriet het niet had waar gemaakt.. Wat een drama; koppen in de krant "In the end it was all for naught" "This loss won't go away.." "How are you moving on?"

Tja..

1 comment:

Cathelijn Kuis said...

Jullie zijn niet de enige die hebben verloren... Joran was hier de grote verliezer! Maar het klinkt idd heel dramatisch, maar ja, ik heb ook 15 pils op.... en piepie je bent er al over 4 uurtjes!!!!!