23 December 2006

IJsland

Op weg naar Nederland stoppen we 25 uur op IJsland voor wat QT. Omdat onze vlucht vanuit Boston 4 uur vertraagd is komen we ietwat gebroken aan.


Met onze gehuurde Yaris rijden we meteen naar de Blue Lagoon Hotspring om heerlijk bij te komen.


Het water is lekker warm terwijl het boven water rond de 5 graden boven celcius is. Ook de exfoliating klei vindt goed aftrek!


Na deze verwenmiddag rijden we door naar Reykjavik. Inmiddels is het flink gaan waaien en regenen. We lunchen in de Irish pub met uitzicht op de winkelstraat en komen hier niet meer weg.. Een erg gezellige middag dus, ondanks dat we niet heel veel van de stad gezien hebben. Rond 7 uur storten we in en gaan we terug naar Kevlavik en liggen we keurig om half 9 in bed. Resultaat; van 1-4 ‘s nachts zijn we weer klaarwakker.. Buiten is de storm alleen maar erger geworden en het lawaai van de wind doe tons denken aan Argentinie, waar onze tent de hele nacht platgeslagen werd door de wind.
Na een kort nachtje staan we weer om half 7 op het vliegveld om tot de ontdekking te komen dat we niet voor 12.00 vertrekken.. Gelukkig is er hier op het vliegveld wat meer te doen dan in Boston!

No comments: